Desery KETO. Słodkości bez cukru, bez glutenu, ze smakiem. 🧁
Moja trzecia książka skrywa PONAD 70 NOWYCH PRZEPISÓW NA DOMOWE KETO SŁODKOŚCI! Wiem, że czekaliście. I jest! ❤️
Książkę znajdziecie na półkach Empiku oraz w Waszych ulubionych księgarniach.
Co znajdziesz w książce „KETO desery. Bez cukru, bez glutenu”?
- DESERY EKSPRESOWE, których przygotowanie zajmie Ci tylko chwilę, jak: batoniki, domowe rafaello, lava cakes, smoothie i wiele innych.🍫
- CIASTA, w tym torty, serniki, tarty z pysznymi kremami, malinowa chmurka i torta caprese,
- CIASTECZKA, jak pieguski 🍪, biszkopty, makaroniki czy mini-dacquoise oraz muffinki czekoladowe i owocowe 🧁,
- KREMY I MUSY o zróżnicowanych smakach i formach podania, od tiramisu przez créme brûlée i panna cottę po popularnego śmietanowca czy mus czekoladowy z bananem, 🍮
- DOMOWE LODY i desery lodowe, 🍨
- OMLETY, w mniej i bardziej tradycyjnej formie, w tym na przykład dutch baby, 🥞
- NALEŚNIKI I GOFRY w kilku odsłonach 🧇,
- A także INNE BAJECZNE DESERY jak cake pops 🍡, ptasie mleczko, leśny mech czy wariacje na temat galaretki.
Wszystkie przepisy w książce są KETO, nie zawierają cukru oraz glutenu. Zdecydowaną większość możesz dostosować do diety wegetariańskiej lub bezlaktozowej.
Desery KETO. Bez cukru, bez glutenu, ze smakiem.
Autor: Ewelina Podrez-Siama
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Liczba stron:194
Format: 165×235 mm
Oprawa: Oprawa miękka
ISBN: 978-83-8151-650-1
Rok wydania: 2022
Wiele miesięcy pracy nad przepisami i zdjęciami w pięknej oprawie przygotowanej przez Wydawnictwo RM.